Visgilde Bodegraven

Doortocht 3b
2411 DS BODEGRAVEN
0172-616767

In de oven

Leg de vis in een ovenvaste schaal en begiet hem met visbouillon, wijn, melk, water, etc. Voeg er dan tuinkruiden, fijngehakte ui, wortels, takjes selderie en/of stukjes citroen bij. De schaal bedekken met folie en ca. 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C zetten.

Neem de vis voorzichtig met een vismes uit de schaal en gebruik het stoofvocht voor een saus. Bereiding in de oven is geschikt voor hele vis, filets of moten.

Hulpmiddel: een ovenvaste schaal
Bereidingstijd: 15-20 minuten voor zowel hele vis, filets als moten (zie ook de tabel met bereidingstijden)

Tip: Visgilde heeft kant-en-klare ovenschotels met verse vis, kruiden en diverse sausen. 20 minuten in de oven of 5 minuten in de magnetron en alle eer komt u toe.

Visgilde Bodegraven

Doortocht 3b
2411 DS BODEGRAVEN
0172-616767

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 19:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag Gesloten